HR
  • Najam automobila

Najam automobila

Planirate putovanje u Hrvatsku, a automobil ili motocikl nećete moći povesti sa sobom? Ne brinite, samo nas kontaktirajte i naći ćemo vozilo savršeno za vaše potrebe.

Dugotrajna vožnja može biti iscrpljujuća, pa ako na to niste navikli i ako se ne želite uopće upuštati u to, idite avionom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom, a mi ćemo se pobrinuti za najam automobila kad dođete u Hrvatsku. Samo nam javite termin za koji će vam trebati automobil, pokupite i odvezite lokacije, a sve ostalo prepustite nama. Najbolja stvar kod najma vozila je činjenica da ga ne morate preuzeti i vratiti na istome mjestu. Možete ga vratiti gdje god vam najbolje odgovara i nastaviti dalje s odmorom prema planu. Iako ste svoj automobil ostavili kod kuće, ako vam je na raspolaganju privatno vozilo, možete se kretati, obilaziti mjesta, istraživati zemlju pa ga tako možete unajmiti na samo nekoliko dana ili čak za cijeli odmor - što god vama najbolje odgovara.

Kad ste na otoku, a nemate vozilo na raspolaganju, to zna biti prilično frustrirajuće jer se obilazak mjesta na otoku obično pretvori u pravi izazov. Ako vam automobil nije potreban, uvijek možete unajmiti motocikl ili mali skuter, idealan za kretanje gradom.

Mi vam možemo organizirati najam automobila u većini gradova u Hrvatskoj, samo nam pošaljite upit sa svim potrebnim detaljima (gdje i kad mislite preuzeti i vratiti automobil), a mi ćemo vam poslati ponudu.