HR
  • Najam automobila

Najam automobila

Planirate putovanje u Hrvatsku i obilazak više gradova i lokacija, a ne dolazite osobnim automobilom, nego avionom i slično? Brine vas kako doći od točke A do točke B i sve to organizirati?

Prepustite slatke brige našoj Croatia Charter Holidays-Acantho d.o.o. turističkoj agenciji i mi ćemo se pobrinuti za najam automobila, motocikla ili skutera po dolasku u Hrvatsku.

Vjerujemo da dugotrajna vožnja može biti iscrpljujuća, ali našim iznimno udobnim i sigurnim vozilima, vožnja će vas dodatno opustiti. Naravno da brinemo i za sigurnost vaše djece pa možete zatražiti i autosjedalicu za bebe i djecu.

Kontaktirajte nas i uputite u termin dolaska i potrebe za najmom prijevoznog sredstva, a organizaciju prepustite nama!

Olakšavajuće je da automobil, motocikl ili skuter ne morate osobno preuzeti i vratiti na isto mjesto, već tamo gdje vam najviše odgovara. Možete ga unajmiti na kraći period ili za vrijeme cijelog boravka u Hrvatskoj, koliko god poželite.

Oni koji godišnji odmor planiraju provesti na nekom od hrvatskih otoka, preporučujemo najam motora ili skutera. Oni su odličan izbor i za kretanje gradovima kako biste izbjegli moguću prometnu gužvu.

Organiziramo najam vozila u većini gradova diljem Hrvatske, a vi nam pošaljite upit i u kratkom roku šaljemo ponudu!