HR
  • Kako rezervirati?

Kako rezervirati?

Ako ste zainteresirani za našu ponudu, kontaktirajte nas putem obrasca za rezervaciju, poštom ili telefonom.

Pošaljite nam e-mail:
ivana@croatiacharterholidays.com
karmen@croatiacharterholidays.com
info@croatiacharterholidays.com

Nazovite nas:
T. +385 21 381 094 (ured)

M. +385 91 300 44 88 (gđa Karmen)
M. +385 91 300 44 11 (gđa Ivana)
M. +385 91 300 44 56 (ured)

Prilikom popunjavanja obrasca za rezervaciju, dajte nam što više podataka kako bismo vam mogli poslati ponudu koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.

Nakon slanja upita, očekujte naš odgovor s ponudom, potvrdom dostupnosti i cijenom u roku od 24 sata. Napominjemo da popusti nisu uključeni u cijene prikazane na našoj web stranici, a cijene s uključenim popustima šalju vam se u ponudama e-poštom. Popust za ranu rezervaciju obično iznosi 5%, dok last minute popusti mogu ići i do 30%.

POTVRĐIVANJE REZERVACIJE:
Ako vam naša ponuda odgovara i želite potvrditi rezervaciju, pošaljite nam podatke potrebne za izdavanje ugovora: puno ime i adresu osobe na koju ćemo nasloviti ponudu. Nakon što od vas primimo te podatke od vas poslat ćemo vam ugovor i račun koji trebate potpisati i vratiti nam natrag putem e-maila ili faksa. Istodobno, za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju od 30 – 50% (ovisno o odabranoj vili) od ukupnog iznosa u roku od najviše 3 dana.
Možete platiti bankovnim transferom (klijent snosi troškove transfera), debitnim ili kreditnim karticama (primjenjuje se naknada za uslugu od 2%). No, koji god način odabrali, možete biti uvjereni da je vaše novac siguran.
S vaše kartice naplatit će se iznos u eurima, a prilikom naplate taj isti iznos prebacuje se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost da dođe do manjih odstupanja u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici.
Vaša rezervacija se potvrđuje čim primimo potpisani ugovor i uplatu depozita. Rok za plaćanje preostalog iznosa naveden je na računu pod uvjetima plaćanja, u većini slučajeva to je otprilike 4-6 tjedana prije dolaska. O roku ne morate brinuti jer vam mi pošaljemo kratki podsjetnik nekoliko dana prije datuma dospijeća plaćanja.
Nakon što primimo vašu cijelu uplatu na naš račun, pripremit ćemo vaučer za vašu rezervaciju kojim ćete dokazati da ste unaprijed platili usluge koje ćete koristiti. Vaučer služi kao dokaz i svakako ga isprintajte i pokažite prilikom prijave!

Kao što vidite, to je prilično jednostavan postupak!

Nestrpljivo očekujemo vaše upite i rado ćemo vam biti na usluzi s realizacijom vaših planova za odmor!

OPĆI UVJETI (pdf dokument)