HR
  • Aktivnosti & dnevni izleti

Aktivnosti & dnevni izleti

Hrvatska je idealna destinacija za godišnji odmor iz snova! Hrvatska je puna živopisnih gradova, očaravajuće prirode i povijesnih znamenitosti koje morate posjetiti.

Više ste za aktivni odmor i razgledavanje?

U slučaju da ste taj tip putnika, onda ne propustite ići u obilazak hrvatskih gradova.

Za sve detalje kad je u pitanju organizacija jednodnevnih i dužih izleta, kontaktirajte nas i mi ćemo osmisliti savršen plan za Vas!

Svaki dio Hrvatske ima svoje posebnosti i atrakcije i rado ćemo vam organizirati zabavan dan!

Pobrinuli smo se za sve one koji su u dvojbi što posjetiti pa vam donosimo nekoliko ideja za izlet kojeg ćete doživotno pamtiti.

Predlažemo izlete brodom i obilazak hrvatskih otoka ( Brač, Hvar, Vis, Biševo Šolta, Elafitski otoci, Dugi otok, Cres…), posjete nacionalnim parkovima (Plitvička jezera, Krka, Kornati, Brijuni…), razgledavanje gradova (Dubrovnik, Split, Solin, Trogir, Šibenik, Zagreb, Osijek…) i gradova susjedne države Bosne i Hercegovine (Mostar i Međugorje).

Okušajte se i u avanturističkim turama kao što su: rafting, ekstremni kanjoning, paintball, kajak, ronjenje, zip line i slično.

Hrvatska je omiljeno mjesto brojnih filmaša pa ne propustite posjetiti neke od lokacija gdje se snimala popularna serija Game of Thrones (Dubrovnik, tvrđava Klis), mjuzikl Mamma Mia (Vis), Star Wars (Dubrovnik), Ibiza (Split)…

Kontaktirajte nas, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Želimo vam ugodan i siguran boravak u Hrvatskoj.

Vaš Acatho team