hr

Kako rezervirati?

Ako ste zainteresirani za neku od usluga iz naše ponude, sve što trebate napraviti je kontaktirati nas putem rezervacijske forme, maila ili telefonom.

Pošaljite nam mail na jednu od sljedećih adresa elektronske pošte:
ivana@croatiacharterholidays.com
karmen@croatiacharterholidays.com
info@croatiacharterholidays.com

Nazovite nas:
T. +385 21 381 094 (Ured)
M. +385 91 300 44 88  (Gđica Karmen)
M. +385 91 300 44 11  (Gđica Ivana)
M. +385 91 300 44 56  (Ured)

Prilikom ispunjavanja obrasca za rezervaciju, molimo upišite što više informacija kako bismo vam mogli poslati odgovarajuću ponudu.

Nakon što zaprimimo vaš zahtjev, u roku od 24 sata dobit ćete odgovor s ponudom, potvrdom raspoloživosti i cijenama.

Popusti nisu uključeni u cijene istaknute na našim stranicama. Uobičajeni popusti za rano bukiranje brodova su do 20%, popust za dvotjedni najam iznosi 2 - 5%, popust za ponovljenog gosta također iznosi 2 - 5%, popust za rezervaciju na sajmu brodova iznosi 5 - 8%, posebni popust može ići i do 10%, dok popust za bukiranje u posljednjem trenutku može iznositi i do 30%. Uzmite u obzir da iznosi popusta ovise o nekoliko faktora kao što su npr. sezonske promjene, vrsta broda te raspoloživost. Kada se radi o smještaju u vilama, popust za ranu rezervaciju iznosi 5%, a za last-minute rezervaciju i do 30%.


POTVRDA REZERVACIJE

Sviđa vam se ono što smo vam ponudili i željeli biste potvrditi rezervaciju? Nema problema! Sve što trebate učinit jest poslati nam detalje koji su nam potrebni za ugovor:

- Puno ime i prezime voditelja grupe

- Adresu

- Broj osobne iskaznice ili putovnice

Nakon što zaprimimo te detalje, poslat ćemo vam ugovor zajedno s generalnim uvjetima najma. Pročitajte primljene dokumente te nam kopiju potpisanog ugovora pošaljite natrag putem mail-a ili na naš fax.

Za potvrdu rezervacije potrebno je, uz potpisivanje ugovora uplatiti i predujam u iznosu od 30 – 50% od ukupnog iznosa cijene (ovisno o odabranom brodu ili vili). Ovaj proces ne bi trebao trajati dulje od 5 dana.

Za svoju rezervaciju možete izabrati nekoliko načina plaćanja. No koji god način da odaberete, možete biti mirni jer je vaša uplata sigurna. Plaćanje je moguće izvršiti bankovnnim transferom, debitnim ili kreditnim karticama (Napomena: trošak obrade se dodatno naplaćuje).

Vaša rezervacija potvrđena je onog trenutka kad primimo potpisan ugovor i predujam.

Ostatak plaćanja potrebno je izvršiti u skladu s uvjetima plaćanja koji su navedeni u ugovoru/računu (u većini slučajeva to je mjesec dana prije dolaska).

Iznos za koji će se teretiti vaša kreditna kartica dobiva se konverzijom cijene u Eurima u cijenu u Kunama. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, taj isti iznos se konvertira u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije, postoji mogućnost da dođe do manjih razlika u iznosu od onog koji je naveden na našoj web stranici.

Nakon što na naš račun uplatite cijeli iznos, poslat ćemo vam vaučer koji će potvrditi da ste unaprijed platili usluge koje ćete koristiti. Vaučer trebate pokazati prilikom prijave.

Kao što vidite, proces je vrlo jednostavan!  

Čekamo vaše upite i nadamo se da će ih biti jako puno :-)

OPĆI UVJETI (pdf dokument)

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, sve što trebate napraviti je kontaktirati nas